Villkor och bestämmelser

Denna webbplats drivs av YMR Track Club AB. Termerna ”vi”, ”oss” och ”vår(a)” hänvisar på hela webbplatsen till YMR Track Club®. YMR Track Club® erbjuder denna webbplats, inklusive all information, alla verktyg och alla tjänster som är tillgängliga för dig, användaren, från denna webbplats på villkoret att du godkänner alla villkor, bestämmelser, policyer och meddelanden som redovisas här.

Genom att besöka vår webbplats och/eller köpa något från oss, deltar du i vår ”tjänst” och samtycker till att bli bunden av följande villkor och bestämmelser (”villkor och bestämmelser” eller ”villkor”), inklusive de ytterligare villkor och bestämmelser samt policyer som hänvisas till här och/eller som är tillgängliga via hyperlänk. Dessa villkor och bestämmelser gäller för alla användare av webbplatsen, inklusive men inte begränsat till, användare som bara tittar, leverantörer, kunder, handlare och/eller de som bidrar med innehåll.

Läs igenom dessa villkor och bestämmelser, inklusive avsnitten Leveransinformation och Returer och byten noga innan du bereder dig åtkomst till eller använder vår webbplats. Genom att bereda dig åtkomst till eller använda någon del av webbplatsen samtycker du till att bli bunden av dessa villkor och bestämmelser. Om du inte godkänner alla villkoren och bestämmelserna i detta avtal, får du inte bereda dig åtkomst till webbplatsen eller använda några tjänster. Om dessa villkor och bestämmelser betraktas som ett anbud, är accepten uttryckligen begränsad till dessa villkor och bestämmelser.

Även alla nya funktioner eller verktyg som läggs till i den aktuella butiken ska vara föremål för dessa villkor och bestämmelser. Du kan när som helst granska den senaste versionen av villkoren och bestämmelserna på den här sidan. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa villkor och bestämmelser genom att publicera uppdateringar och/eller ändringar på webbplatsen. Det är ditt ansvar att regelbundet kontrollera denna sida för ändringar. Din fortsatta användning av eller åtkomst till webbplatsen efter att ändringar har publicerats, innebär att du samtycker till ändringarna.

Dessa villkor och bestämmelser ska tillämpas för all försäljning som sker via ymrtrackclub.com och exkluderar tillämpning av köparens samtliga avvikande allmänna eller särskilda villkor. Ingen friskrivning från eller modifiering av dessa försäljningsvillkor ska vara bindande för ymrtrackclub.com om de inte har godkänts skriftligen av en auktoriserad representant för ymrtrackclub.com.

Du måste vara minst 18 år för att få göra en beställning, minderåriga måste ha skriftligt medgivande från en förälder/vårdnadshavare.

Pris och betalning

ymrtrackclub.com använder svenska kronor som fast standardvaluta. Priserna visas i euro (€) och varierar i enlighet med den aktuella växelkursen som uppdateras frekvent. Alla produktpriser anges inklusive 25 % moms (svensk skatt). Leverans till alla länder inom Europeiska unionen (EU) sker med leveransavgiften inkluderad (Delivery Duty Paid), vilket innebär att skatter och tullavgifter ingår i det slutliga priset.

För beställning till länder utanför EU måste alla avgifter för ett paket betalas av den person som tar emot det. YMR Track Club har ingen kontroll över dessa avgifter och kan inte avgöra vad kostnaden blir eftersom tullpolicyfrågor och importtullar varierar kraftigt från land till land. Kontakta ditt lokala tullkontor för att vara säker på att få aktuella upplysningar.
YMR Track Club använder Klarna Checkout som betalningssystem. Mer information finns på klarna.com.

Leverans

Vi tillämpar kostnadsfri leverans och använder DHL Service Point. Om ymrtrackclub.com har anledning att ifrågasätta köparens solvens eller förmåga att betala för levererade produkter, har ymrtrackclub.com ingen skyldighet att göra någon leverans och har rätt att stoppa produkter under transport om inte köparen betalar i förskott för leveransen och andra fordringar som kan uppstå till följd av affärsrelationen eller ställer en säkerhet till förfogande som rimligen kan accepteras av ymrtrackclub.com.

Outlösta paket

Outlösta paket returneras till YMR Track Club AB. För alla outlösta paket kommer du att debiteras samtliga avgifter som kan uppstå i samband med returleveransen.

Returpolicy

ymrtrackclub.com har 14 dagars returrätt. Returrätten börjar löpa den dag du tar emot den köpta produkten. Varorna måste vara oanvända, kompletta med alla originaletiketter samt i original- och säljbart skick. Du kan läsa mer om vår returpolicy under ”Returer och byten”.

Integritetspolicy

Vid beställning av en produkt/tjänst kommer du att ombes att fylla i dina personuppgifter. Vid köp godkänner du att de här uppgifterna lagras i enlighet med ymrtrackclub.coms integritetspolicy för att vi ska kunna uppfylla vår del av avtalet med dig som kund. I enlighet med svenska Personuppgiftslagen (198:204) har du rätt att få veta vilka uppgifter som ymrtrackclub.com har registrerat om dig. Om uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att de korrigeras och/eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Force majeure

ymrtrackclub.com har inget ansvar för bristande utförande till följd av omständigheter utanför vår kontroll som direkt eller indirekt förhindrar, hämmar eller gör produktion, leverans eller frakt oekonomisk tills sådant hinder har avlägsnats (force majeure). Sådana omständigheter ska anses omfatta svårigheter att anskaffa råvaror samt andra svårigheter och störningar, inklusive men inte begränsat till krig, upplopp, arbetskonflikter, brand, översvämning, storm, olyckor, bränsle- eller elbrist, bristande transporter, hinder eller avbrott av transport till havs samt haverier eller avbrott av något slag som rör vår utrustning eller våra anläggningar och som bedöms som nödvändiga för utförandet av våra avtalsskyldigheter.

Fraktinformation

För att du ska kunna njuta av din produkt så fort som möjligt försöker YMR Track Club alltid att behandla och skicka alla beställningar inom 24 timmar. Vi har gratis standardleverans på alla våra beställningar.

Tveka inte att kontakta oss på info@ymrtrackclub.com om du har några frågor om statusen för din beställning eller vår fraktpolicy.

I Sverige har vi en beräknad leveranstid på 1–3 arbetsdagar vid sändning med DHL Service Point och i övriga Europa 2–5 arbetsdagar med UPS Standard. Resten av världen har en beräknad leveranstid på 3–5 dagar med UPS Standard till en kostnad av 25 euro. 

                                      

DHL Service Point (svenska beställningar)

Inhemska beställningar levereras till närmaste DHL Service Point inom 1–3 arbetsdagar. När din produkt från YMR Track Club har anlänt får du ett sms med ett referensnummer som du uppger när du hämtar ut paketet. Glöm inte att ta med en giltig ID-handling.

UPS (internationella beställningar)

Alla beställningar som levereras med UPS kräver en signatur vid leverans. UPS arbetar vanligtvis mellan 09:00 och 18:00 på vardagar. Om du förväntar dig att vara någon annanstans, t.ex. på jobbet, ber vi dig att ange en alternativ adress för leverans dagtid när du lägger din beställning.

För leveranser till bostadsadresser kan UPS vidarebefordra paketet till din närmaste UPS Access Point om det första leveransförsöket misslyckas. Observera att detta inte kan garanteras till följd av följande möjliga orsaker: (1) det finns ingen UPS Access Point nära din adress, (2) UPS kan inte komma åt din postlåda för att leverera din avi (var noga med att ange eventuell portkod i slutet av beställningen så att UPS kan komma åt din postlåda), (3) aktuell UPS Access Point saknar lagringskapacitet. Observera att leverans till adresser på landsbygden kan ta längre tid.

Var noga med att ange det UPS spårningsnummer som du fick i din leveransbekräftelse via e-post från YMR Track Club. 

Skatter och tullavgifter – beställningar inom EU
Leverans till alla länder inom Europeiska unionen (EU) sker med leveransavgiften inkluderad (Delivery Duty Paid), vilket innebär att skatter och tullavgifter ingår i det slutliga priset.

Skatter och tullavgifter – beställningar utanför EU

För beställning till länder utanför EU måste alla avgifter för ett paket betalas av den person som tar emot det. YMR Track Club har ingen kontroll över dessa avgifter och kan inte avgöra vad kostnaden blir eftersom tullpolicyfrågor och importtullar varierar kraftigt från land till land. Kontakta ditt lokala tullkontor för att vara säker på att få aktuella upplysningar.

Returer och byten

YMR Track Club har 14 dagars returrätt räknat från mottagandet och full återbetalning erhålls. Varorna måste vara oanvända, kompletta med alla originaletiketter samt i original- och säljbart skick.

Vid retur eller byte av produkter måste du först kontakta oss på info@ymrtrackclub.com för att få returhandlingar skickade till dig.

Vi ersätter inte returnerade paket som försvinner i returfrakten. Observera att ytterligare tullar, skatter och andra extraavgifter som du kan bli debiterad inte kommer att ersättas av YMR Track Club. 

Förfarande för retur och byte:
1. Kontakta oss på info@ymrtrackclub.com
för att få en digital blankett för retur/byte.

2. Skriv ut och fyll i formuläret för retur/byte.

3. Returnera varorna med formuläret för retur/byte till adressen nedan:

Transbaltika ABAtt.: YMR Track Club ABVävlagargatan 15A507 30 Brämhult

4. När vi har mottagit och godkänt returen betalar vi tillbaka dina pengar till det konto som du uppgav på returformuläret. Vid byte skickar vi dig den nya produkten. Om den nya produkten är billigare betalar vi ut skillnaden till det konto som har angetts på returformuläret. Om den nya produkten är dyrare får du betala mellanskillnaden.

 

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.