TESTAR NYA KOLLEKTIONEN

Min resväg till jobbet är helt klart en av de vackraste. Båtturen genom Stockholm och sedan via Djurgården till Östermalm är något alldeles extra. Jag tog tillfället i akt att få till ett träningspass och samtidigt testa vår nya kollektion och även några av höstens nya plagg.

- Peter Häggström Lindecrantz, Grundare och VD

Tidig morgon och sommar med sol i Stockholm är aldrig fel. Jag tog samma båt som jag tar varje morgon. Denna tidiga morgon var det nästan folktomt på båten, vilket det nästan aldrig är. Med tanke på att det var lite kyligt i luften, så var nya Åsunden Half Zip Hoodie i off-white/navy ett givet plagg.

Detta plagg som vi släpper efter sommaren är både funktionellt och snyggt. Plagget bärs utan något under och med sin flossade insida, så värmer det lite extra och kommer att vara ett givet plagg i löpargarderoben.

NEED FOR SPEED

I vanlig ordning hoppade jag av båten vid Gröna Lund, där jag och fotografen Viktor tog oss vidare till allén lite längre bort. En perfekt plats för att sprinta några snabba lopp. Med ett personligt rekord på 10.30 på 100 meter, så älskar jag att springa fort. Efter lite uppvärmning bytte jag om till Änggården Singlet och Utö Shorts.

Steget och mycket av snabbheten finns kvar, men kroppen får kämpa lite mer numera. Det blev även några intervaller över Djurgårdsbron innan vi tog oss vidare via Strandvägen till YMR Clubhouse på Grevgatan 27.

LÖPNING OCH VINTAGE SPORTBILAR

Eftersom jag har en passion för vintage sportbilar blev jag inte besviken när jag såg denna snygga Mercedes 560 SL i korsningen till Clubhouse. Perfekt läge att slänga på sig nya 1984 Plush Sweatshirt Chocolate Brown och drömma om löpning och snygga sportbilar från förr. Det är på tiden att detta plagg som så många älskar får en ny färg.

Efter ett snabbt ombyte begav jag mig till löparbanan i Humlegården som ligger några kvarter bort. Där mötte jag upp med Therese, som är vår produktionsansvarig och dessutom en passionerad löpare. Hon hade på sig Änggården Ladies Windbreaker som vi lanserar i höst. Detta kommer att vara ett givet plagg i vår damkollektion i vår. Jackan kommer även för man. Hon passade på att köra några lopp på banan i nya Åsunden Lds Half Zip Hoodie tillsammans med Utö Tights.

TILLBAKA PÅ LÖPARBANAN

Själv så svidade jag om till Bäckaryd Men’s Singlet Ochre. Detta är vårt lättaste linne i vår kollektion och min personliga favorit. Känslan av att vara på en löparbana och träna är aldrig fel och jag passade på att köra löpkoordination. Olika kombinationer av övningar för att stärka muskler för hållning och som även ger rörlighet.

Det var en otroligt kul dag och att själv få både träning och hoppa in som modell hör inte till vanligheterna. Hoppas att ni fick lite inspiration från bilderna på nya kollektion som släpps snart också.

Trevlig sommar!

- Peter Häggström Lindecrantz, Grundare och VD

LÄS MER

LÄS MER