WELCOME TO YMR TRACK CLUB 2.0

Det är nu fem år sen jag startade YMR Track Club, vilket var från början menat mer som ett "roligt sidoprojekt". Som vi sedan har växt och har nu kunder över hela världen, vilket är bortom fantastiskt. För att kunna möta denna ökade efterfrågan, lanserar vi nu vår nya hemsida med en updaterad profil.

MORE STILL TO COME

This year we are launching 60 new garments and we are constantly gaining new customers from different parts of the world. The new website has a lot of new features and is developed to make shopping both easier and more fun.

LÅT OSS VETA VAD DU TYCKER

Vi skulle vara tacksamma om du vill passa på att ge oss din feedback på ditt favoritplagg, berätta mer om YMR Track Club och om du inte följer vårt nyhetsbrev att börja göra det. Där får du ständigt den senaste informationen och kan ta del av unika erbjudanden. Under de närmaste veckorna lanserar vi flera nya plagg, bland annat en ny damkollektion, Torekov Jacket och nya 2-1 shorts, samt t.ex. , Söder Mälarstrand Herrväst. Vi har även lagt till ett avsnitt om vilka evenemang vi genomför och deltar i, som Fyri Resort Training Weekend och Göteborgsvarvet i slutet av maj, där vi är med. Vi utvecklar hela tiden den nya sajten, så om du har värdefull feedback, lämna gärna detta till oss! Hoppas ni gillar det lika mycket som vi gör!

- Peter Häggström Lindecrantz, Founder and CEO

LÄMNA DIN FEEDBACK

Berätta för oss vad du tycker om vår nya webbplats och peka gärna på eventuella buggar du kan hitta!