1984

Detta är en hyllning till det magiska året! Musiken, filmerna, de galna frisyrerna, tävlings-och träningskläderna och speciellt de mäktiga olympiska spelen i Los Angeles. Sweatshirten ”1984" tar oss tillbaka till detta år.
SE PRODUKTER
SE PRODUKTER

OS TÄNDE ELDEN

"De olympiska spelen i Los Angeles, USA, födde mitt enorma intresse för friidrott. Då var jag åtta år. Visst var det mäktigt att sitta framför tv:n och se Carl Lewis vinna fyra guldmedaljer, men det var faktiskt mannen som kom flygande in på stadion under öppningsceremonin som tände lågan inom mig. Efter det ögonblicket handlade nästan allt om de olympiska spelen för mig. Några månader senare startade jag min friidrottssatsning, och 16 år senare Jag tävlade jag själv i de olympiska spelen i Sydney” - Peter Häggström Lindecrantz, grundare och VD för YMR Track Club
SE PRODUKTER

ATT HÅLLA DET KLASSISKT

YMR Track Clubs DNA kommer från friidrotten. Den engagerade publiken, de mäktiga arenorna och naturligtvis estetiken och designen i sportmodet. Vårt mål är att designa premium sportkläder inspirerade av de klassiska sportögonblicken. I 1984 Plush Sweatshirt har vi fångat just dessa ingredienser.
SE PRODUKTER

VELOUR

Tröjan är designad och stickad i hjärtat av Sveriges Textildistrikt Sjuhärad av ett högkvalitativt velourtyg. Tröjan finns i marinblått, vinrött och ockra gul som alla passar vinterns löparsäsong.
SE PRODUKTER

PLYSCH FÖR HELA FAMILJEN

Vi har precis släppt vårt första plagg för barn och ungdomar någonsin och det är 1984 Plush Youth Sweatshirt i marinblått och ockra gult. Nu kan du alltså shoppa vår bästsäljande velourtröja till hela familjen och låta barnen och ungdomarna fira det magiska året 1984 - ett år som de definitivt inte kommer ihåg.
SE PRODUKTER