FRAKT & RETUR

Vi erbjuder frakt över hela världen och fria returer

YMR Track Club levererar till kunder över hela världen som handlar på ymrtrackclub.com. För internationella beställningar levererar vi för närvarande med Deutsche Post, DHL Parcel Connect & UPS. För tillfället kan vissa regioner ha särskilda leveransproblem. Vi har också stärkt hygienrutinerna på vårt lager enligt rekommendationerna som fastställts av svenska myndigheter.

VÅR RETURPOLICY

Vid YMR Track Club är vi dedikerade till att stödja din aktiva livsstil samtidigt som vi prioriterar hållbarhet. För att effektivisera våra operationer och minska vår koldioxidavtryck har vi gjort en viktig uppdatering av vår returpolicy. Från och med 20/07/2023 kommer vi att ta ut en avgift för returer, medan utbyten fortsätter att vara GRATIS. Denna förändring uppmuntrar till eftertänksamt beslutsfattande och hjälper oss att minimera onödiga returer samt minska vår miljöpåverkan.

Vi tror att denna anpassning kommer gynna både vår planet och våra uppskattade kunder. Genom att alloka resurser mer effektivt kan vi fokusera på att erbjuda ännu mer innovativa träningskläder som överträffar dina förväntningar.

Om du har några frågor eller funderingar angående denna uppdatering, är vårt kundsupportteam här för att hjälpa dig. Vi uppskattar ditt förståelse och stöd när vi strävar mot en mer hållbar framtid. Tack för att du är en del av vår idrottsgemenskap och följer med oss på denna resa.

Du kan enkelt göra din retur eller utbyte i vår returplattform. Klicka bara HÄR

FRAKT
Vid YMR Track Club strävar vi alltid efter att behandla och skicka alla beställningar inom 24 timmar (måndag till fredag). Alla beställningar skickas från vårt lager i Sverige.

Våra partners för internationell frakt är DHL Parcel Connect & UPS. En fraktpartner tilldelas baserat på leveransplatsen.

Ett e-postmeddelande med fraktinformation och spårningsdetaljer skickas när din beställning har behandlats. Leveransen skickas antingen direkt till kundens adress eller till en säker avlämningsplats.

Som kund har du möjlighet att välja leveransalternativet som passar dig bäst när du får aviseringen från transportören. Glöm inte att ha en giltig ID-handling tillgänglig vid mottagandet.

Om du har några frågor om statusen för din beställning eller våra fraktpolicyer - tveka inte att skicka ett e-postmeddelande till oss på support@ymrtrackclub.com.

Om ymrtrackclub.com har anledning att ifrågasätta köparens kreditvärdighet eller förmåga att betala för levererade produkter, har ymrtrackclub.com ingen skyldighet att leverera och har rätt att stoppa produkterna på vägen, om inte köparen gör förskottsbetalning för leveransen och andra krav som uppkommer från affärsförhållandet eller lämnar säkerhet som rimligen kan godtas av ymrtrackclub.com.

Sverige:

Gratis frakt med DHL Service Point på beställningar över 1200 SEK. Annars tillkommer en fraktkostnad på 49 SEK.

Vi erbjuder frakt med Instabox för en avgift på 69 SEK. Avgiften för Instabox minskar till 49 SEK för beställningar över 1200 SEK. Vi erbjuder gratis frakt med Instabox för beställningar över 2000 SEK.

Vi erbjuder hemleverans med Budbee för en avgift på 89 SEK för alla beställningar.

Beräknad leveranstid: 1-4 arbetsdagar.

Europeiska unionen:

Gratis frakt med DHL Parcel Connect på beställningar över €120. Annars tillkommer en fraktkostnad på €6,90. Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar.

Norge:

Gratis frakt med UPS på beställningar över 1500 NOK. Annars tillkommer en fraktkostnad på 99 NOK. Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar.

Utanför EU:

Gratis frakt med UPS på beställningar över $200. Annars tillkommer en fraktkostnad på $8,90. Beräknad leveranstid: 3-7 arbetsdagar.

Storbritannien:

För brittiska kunder accepterar vi endast beställningar över £136 på grund av tullregler. Var medveten om att om du handlar från Storbritannien kan du vara föremål för tull-/importavgifter från brittiska tullmyndigheter. YMR Track Club ansvarar inte för eventuella avgifter som påförs av brittisk tull.

RETUR & BYTE

YMR Track Club har en returpolicy som gör det möjligt för dig att returnera vilken produkt som helst till oss inom 30 dagar från att du mottagit dina köpta produkter. Försök att returnera en order efter 30 dagar kommer att nekas.

När vi mottagit ditt paket och verifierat att produkterna är i återförsäljningsbart skick, kommer din återbetalning att göras inom 5 arbetsdagar.

Varorna måste vara oanvända, kompletta med alla originaltaggar och i original och återförsäljningsbart skick.


Alla utbyten är GRATIS. Om din utbytesprodukt överstiger värdet på din retur, kontakta kundsupport så hjälper vi dig med utbytet: support@ymrtrackclub.com


För returer tar vi ut en liten avgift som automatiskt dras av från det totala värdet av din återbetalning.

Här är en lista över våra returavgifter baserat på din fraktplats:

SE – 39 SEK

EU - €4.90

NOR – 99 NOK

UK – 9.00 GBP

Resten av världen – 5.90 USD

För returer inom Sverige använder vi DHL Service Point som den automatiska transporttjänsten för returfrakt. För returer från Norge använder vi Bring. För returer inom EU är transporttjänsten DHL Parcel Connect. För resten av världen kommer transporttjänsten att vara UPS Standard.

Observera att vi för närvarande inte behandlar några returer via Instabox eller Budbee (endast Sverige), även om du använde dessa transporttjänster för din originalbeställning. Din retur kommer att skickas tillbaka till oss via DHL Service Point. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller bekymmer. support@ymrtrackclub.com

Du kan enkelt göra din retur eller utbyte i vår nya returplattform. Klicka bara HÄR

HUR MAN GÖR EN UTBYTE
För att göra en produktutbyte hos YMR Track Club, följ dessa enkla steg:

Besök vår returplattform:

Du kan enkelt göra din retur eller utbyte i vår returplattform. Klicka bara HÄR

Ange dina uppgifter:

Fyll i de nödvändiga uppgifterna, inklusive ditt ordernummer och e-postadress, för att hitta din beställning i systemet.

Välj produkten för utbyte:

Markera den produkt du vill byta ut och ange anledningen till utbytet. Du kan också ange önskad ersättningsprodukt om så önskas.

Skicka tillbaka produkten:

Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra din begäran om produktutbyte. Du kommer att få information om var och hur du ska skicka tillbaka den befintliga produkten.

Bekräftelse och behandling:

Efter att vi har mottagit din produkt och granskat den, kommer du att få en bekräftelse på ditt produktutbyte. Vi kommer att behandla och skicka den nya produkten så snart som möjligt.

Notera att vi fortsätter att erbjuda utbyten utan några extra kostnader, och denna förändring i vår returpolicy gäller endast för returer. Om du stöter på några problem eller har frågor, kontakta vår kundtjänst för ytterligare hjälp. Tack för att du väljer YMR Track Club!

HUR MAN GÖR EN RETUR
Om du behöver returnera en produkt till YMR Track Club, följ dessa enkla steg:

Besök vår returplattform:

Du kan enkelt göra din retur eller utbyte i vår returplattform. Klicka bara HÄR

Ange dina uppgifter:

Fyll i de nödvändiga uppgifterna, inklusive ditt ordernummer och e-postadress, för att hitta din beställning i systemet.

Välj produkten för retur:

Markera den produkt du vill returnera och ange anledningen till returen. Du kan också ange eventuella kommentarer eller detaljer om problemet.

Skapa returfraktsedel:

Följ instruktionerna för att skapa din returfraktsedel. Detta kommer att innehålla detaljer om var och hur du ska skicka tillbaka produkten.

Skicka tillbaka produkten:

Packa noggrant ner produkten i originalförpackningen om möjligt. Följ returfraktsedelns instruktioner för att skicka tillbaka produkten till oss.

Bekräftelse och återbetalning:

Efter att vi har mottagit och granskat produkten kommer du att få en bekräftelse på returen. Återbetalningen kommer att behandlas inom 14 dagar och återgå till den ursprungliga betalningsmetoden.

Om du stöter på några problem eller har frågor, tveka inte att kontakta vår kundtjänst för ytterligare hjälp. Vi tackar för att du valt YMR Track Club och vi strävar efter att göra returprocessen så smidig som möjligt för dig.