TRÄNA I VÄRMEN

När solen kommer fram och temperaturen stiger är det perfekta tillfället att knyta på sig löparskorna och ge sig ut på banan, skogen eller vägen för att riktigt känna våren i kroppen. Här är några tips för att maximera dina träningspass och hålla rätt temperatur när du omfamnar det varmare vädret:

Ängsö Water Bottle Water Bottles YMR Track Club

HYDRATION IS KEY

Med stigande temperaturer blir det viktigt att hålla sig hydrerad. Börja med att dricka ordentligt med vätska innan din löprunda och ta med dig vatten, antingen i en handhållen flaska eller en vätskeryggsäck, för att fylla på vätskeförluster längs vägen. För längre löpturer, överväg att inkludera elektrolytdrycker för att bibehålla rätt vätskenivåer och förebygga trötthet. På YMR Track Club har vi lagt till flera smarta fickor i vår senate kollektion för gels osv. 

ANPASSA DIN TAKT

Varmare temperaturer kan påverka din prestation, så var beredd att anpassa din takt därefter. Lyssna på din kropp och fokusera på att upprätthålla en bekväm ansträngningsnivå istället för att sträva efter specifika tider. Att inkludera intervallträning eller fartlek-pass i din rutin kan hjälpa till att variera din takt och bygga upp uthållighet samtidigt som du anpassar dig till värmen.

OPTIMERA DINA KLÄDVAL

Välj lätta, luftiga tyger som möjliggör tillräcklig ventilation, vilket håller dig sval och torr under hela löprundan. Vår senaste Bäckaryd vårkollektion har designats specifikt för varma förhållanden, med det lättaste och mest luftiga tyget vi någonsin producerat. Polyamidmaterialet i denna kollektion tillåter den ultimata ventilationen för att förbättra din prestation.

De nya Bäckaryd Singlets, T-shirts, Shorts & Mid Tights är idealiska för att maximera luftflödet och minimera värmeslag.

HANDLA KOLLEKTIONEN

TRÄNINGSPASS I VÄRMEN

Uttnyttja vårvädret genom att inkludera specifika träningspass anpassade för varmare förhållanden. Backträning kan hjälpa till att bygga styrka och kraft samtidigt som det utmanar ditt kardiovaskulära system, och tempolopp kan förbättra din laktattröskel och övergripande hastighet. Dessutom kan långa, stabila löpturer på morgonen eller kvällen acklimatisera din kropp till löpning i varmare temperaturer och förbättra din värmehärdighet över tid.

VÄLJ TILLBEHÖR MED OMSORG

Investera i löpartillbehör som våra St. Moritz- eller Massanella-prestandasolglasögon med UV-skydd för att skydda dina ögon från bländning. Överväg även att bära en lätt keps för att hålla svett borta från ögonen och ge ytterligare solskydd. Kompression som våra Bäckaryd Sleeves eller Åsunden Compression Socks kan hjälpa till med muskelåterhämtning och cirkulation under och efter dina löprundor.

HANDLA TILLBEHÖR