TACK FÖR 2023

Bästa kunder,

När julen nu är i antågande är det med glädje och stolthet jag ser tillbaka på den otroliga resa vi delat under det gångna året på YMR Track Club. Ert stöd och entusiasm är otrolig, och jag vill framföra mitt djupaste tack till var och en av er.

Det här året har varit fyllt med minnesvärda ögonblick. Ert engagemang för vårt YMR Track Club har inte bara inspirerat oss att sträva längre, men har också spelat en viktig roll i att forma framtiden för YMR Track Club.

När vi nu snart bänkar oss framför julbordet, så vill jag verkligen tacka för det förtroende ni ger oss. Er feedback, engagemang och passion för våra produkter har drivit vår kreativitet och ambition till att leverera det bästa. Ni är inte bara kunder; ni är en del av YMR Track Club-familjen, centrala för vår historia och tillväxt.

1984 Plush Sweatshirt Green Sweatshirt YMR Track Club

När vi blickar framåt är vi taggade på att fortsätta denna resa med er, att föra fram våra klassisk design tillsammans med innovativa lösningar och exceptionell kvalitet som stämmer överens med våra gemensamma värderingar. Ert fortsatta stöd är den drivande kraften bakom vår mission att skapa produkter som inte bara uppfyller utan överträffar era förväntningar.

I vår välkomnar vi den nya kollektionen Bäckaryd, uppkallad efter det lilla grannskapet där jag växte upp och gjorde mina första löprundor. Kollektionen handlar helt och hållet om funktionalitet, premiumtyger och nya produkter för den medvetna löparen.

Peter Häggström Lindecrantz  YMR Track Club

GOD JUL

Så, från djupet av mitt hjärta, tack för ett fantastiskt år. Må julen vara fyllda med glädje, värme och kära stunder med nära och kära. Och Gott Nytt År!

Varmaste hälsningar,

Peter Häggström Lindecrantz
Grundare, YMR Track Club