MED MUSSE & THERESE

Vi tog ett snack med vår produktionskoordinator Therese Munthe och vår ambassadör Mustafa ”Musse” Mohamed som nyss kommit hem från ett träningsläger i Portugal där de även fått möjlighet att testa YMR Track Clubs nya vårkollektion.

SE PRODUKTER
SE PRODUKTER

Hur har träningsupplägget sett ut under veckan?

”Det har varit en bra variation på träningen som har erbjudits, allt ifrån morgonjogg på stranden, längre distanspass uppe i bergen till en trailrunda längs kusten eller intervallpass på bana. Det har funnits löpskolning och även styrka och rörlighet. Det finns grupper för alla nivåer om man vill även alla andra typer av gruppträningspass. Det har varit skönt med varierad löpning under veckan, just nu är mitt fokus att bygga upp kroppen efter en period av många skador.”

SE PRODUKTER

Vad har varit mest utmanande/roligt?

”Det mest utmanande passet fartmässigt var banpasset och för delar av gruppen blev det en utmaning distansmässigt när vi ena dagen sprang en runda uppe i bergen och sedan hela vägen hem från berget, så att vi totalt fick ihop ett maraton - men vackert var det! Ett nytt inslag för i år var kustpasset där vi tillsammans med Ockelbomaffian sprang 15km lång trail slinga längst Seven hanging valley. Där var underlaget en utmaning för mig som asfaltlöpare.”

SE PRODUKTER
SE PRODUKTER

Vilka plagg var det ni testade och hur gick det att springa på bana i de nya plaggen?

”Vi fick förmånen att testa delar av YMR Track Clubs nya vår/sommar kollektion under veckan. Vi båda älskar materialet i Bäckaryds linne och T-shirts. Favoritfärgen är ochre, vilket är en så otroligt fin gul nyans som vi fick många komplimanger för. Vi sprang även i de nya korta tightsen och i de splitshorts som kommer senare i vår som nu är anpassade mer efter hur man som kvinna respektive man ser ut i kroppen. Vi är också stora fans av de snygga kompressionsstrumporna, som är väldigt sköna.”

”Som vi nämnt ovan är Bäckaryd Singlets och T-shirts helt underbara att springa i, de är i de nya polyamidtygerna och är så otroligt mjuka och fina. De känns nästan inte på kroppen.

Det nya tightstyget på tjejtightsen som också kommer i shortsen för man, Bäckaryd Men’s 2.1 Shorts, har den perfekta kompressionen utan att kännas för tight. Väldigt genomtänkta detaljer och fickor på alla underdelar, vilket är väldigt uppskattat, speciellt när man springer ängre distanser".

SE PRODUKTER