KOLLEKTIONEN SÖDER MÄLARSTRAND

Detta är en mycket funktionell löparkollektion med linnen, t-shirts, långärmat och splitshorts i lätt vikt. Designat och stickat i Sverige, ÖKOTEX-cerfiierade tyger och av polyester som är 100 % återvunnen enligt Global Recycle Standard. Transfer print enligt eko-standard Blueprint.

LÄNGS MED VATTNET

Historien om vinsten i Stockholms Stadslopp, avslöjar inte om löparna sprang längs Söder Mälarstrand i centrala Stockholm. Söder Mälarstrand är en magisk plats i Stockholm för löpning, där stadens puls möter vattnet. Här har löpare samlats i alla tider när de springer i vackra Stockholm. När du kommer till den ena av broarna springer du till stranden på andra sidan vattnet, Norr Mälarstrand som också har en plats i stockholmarnas löparhjärtan.
SE PRODUKTER

STOCKHOLMS STADSLOPP 1950

Den 21 maj 1950 ägde Stockholms Stadslopp rum. Loppet blev en rafflande duell genom Stockholm med en jublande publik längs gatorna som hejade på löparna. Det var ett jämnt lopp och vår klubb IK Ymer var absolut ingen favorit i den klassiska stafetten. När det var dags för sista sträckan över 5 km visade det sig att Gösta Jacobsson från vårt lag, överraskande var uppe bland de tre bästa.